Komentáře

1 Jasmína Jasmína | Web | 10. července 2011 v 21:15 | Reagovat

Další zvláštní knížka :), už vím, co ségře koupím k narozeninám :D

2 Adelaine Monroe Sawyer Adelaine Monroe Sawyer | Web | 30. července 2011 v 14:04 | Reagovat

Knížku jsem nedávno četla a celkem mile mě překvapila. Čte se dobře a je to pokus o další originální pojetí, jako s tou modrou krví a podobně. Líbí se mi, že je to ze tří pohledů, autorka umí dobře rozdělit charaktery postav, každý má specifický "styl" myšlení a to se mi líbí, že to není pořád na jedno brdo, z jednoho pohledu. Občas mi sice přišla knížka taková naivní, nebo jak to říct, někdy mi přišly zápletky takové, že mi bylo hned jasné, kdo by za nimi asi mohlo stát. Ale celkově bych knížku hodnotila celkem dobře. Není to nic úžasného, ale je to něco, u čeho máte docela zájem si to přečíst dál.

3 Luczynka Luczynka | Web | 30. července 2011 v 14:11 | Reagovat

První díl mi nedávno přišel, tak snad nezklame:-) A jak to vidím, asi udělám další objednávku na tenhle díl, protože vypadá vážně skvěle.
Navíc, hned na první pohled mě zaujala ta obálka knížky. Pořádný temno!!:D

4 cizinka cizinka | 30. července 2011 v 15:11 | Reagovat

tuto sérii jsem ještě nezačala číst, ale mám ji v seznamu a moc se na ni těším - s tvou recenzí zase o něco víc.. uf.. zase by to chtělo penízky na knížky.. :)

5 VeEee VeEee | Web | 30. července 2011 v 17:09 | Reagovat

Tuhle knížku, ani její první díl jsem teda ještě nečetla, ale docela mě láká to jejich pojetí upírů, jestli to dobře chápu, že jsou to jakože bohatí lidi. :D víš jak :D. Nevím jestli by se mi líbilo sledovat příběh ze tří pohledů, mám radši buď nestranného přihlížejícího, nebo když to vypráví nějaký hlavní hrdina..

6 Tarina S. Tarina S. | Web | 30. července 2011 v 17:28 | Reagovat

První díl jsem četla a mám ho doma (repsektive kamarádka teď :D) a docela se mi líbil. Je to sice "pořád o tom samým", ale přitom úplně z jiného úhlu pohledu. Vlastně ze tří úhlů pohledů a to je ještě lepší :D Tak snad druhý díl nezklame. Neměl by, podle tvé recenze :) Ale ty obálky... ách, ty se mi líbí! :-D A taky mě tam hodně zaujaly vždycky ty "výstřižky" nebo tak. Mám hrozně ráda v knížkách když jsou tam takhle různé části i třeba jen jiným písmem... ozvlášnuje to. :D

7 Polgara Polgara | Web | 30. července 2011 v 17:52 | Reagovat

Není knížek podobného druhu nějak moc? Ale jak tak koukám na tvoje hodnocení a hodnocení čtenářů, patří mezi to lepší, oc u nás vyšlo.

8 Yanny.)) Yanny.)) | Web | 30. července 2011 v 18:41 | Reagovat

Musím říct, že o téhle knize slyším snad poprvé, tedy spíše o celé té sáze. Takže si jdu přečíst recenzi na první díl, protože to zní dobře! :) A ta obálka je vážně kouzelná.

9 Evk Evk | 30. července 2011 v 19:25 | Reagovat

U této serie nachápu české obálky. Originálni jsou o 100% hezčí. Navic mi toto téma přijde už trošku vyvařené. Bohužel podle tvé recenze mě odrazuje i předvídatelnost děje. Toto spíše číst nebudu.

10 Hanell Nette Exinat Hanell Nette Exinat | E-mail | Web | 31. července 2011 v 17:56 | Reagovat

O téhle knize jsem ještě neslyšela, ale zaujala mě. Taková kniha se jen tak nevidí, svět je už zhýčkaný upíry ze Stmívání. I když, nic proti Stmívání, mě samotné se líbí. A když je kniha i s dívčí zápletkou, dívky po ní sáhnou a možná se jim zalíbí. Já ji zatím neznám, ale miluji upíry a zároveň jsem pro dívčí romány. Děkuji, budu mít co číst.

11 Ywyk Ywyk | Web | 31. července 2011 v 23:47 | Reagovat

Rozhodně skvělá knížka, jenom jsem si nemohla pořád zvyknout jak se neustále mění pohledy postav. Když jedna kapitola skončila něčím, co prostě chtělo okamžité pokračování, musela jsem přečíst několik dalších kapitol z jiných pohledů, abych se konečně dobelhala k tomu, co chci. =D

12 Dreamer Dreamer | E-mail | Web | 1. srpna 2011 v 21:28 | Reagovat

Četla jsem první díl a hodnotím ho rozhodně kladně. Tuhle knížku mám už nějakou dobu zarezervovanou v knihovně a akorát čekám, až na mě dojde řada. Ze začátku to sice byl nezvyk, ale příjde mi jako dobrý nápad, psát to z více pohledů. No shrnu to, už se nemůžu dočkat, až si tu knížku přečtu.

13 Valush Valush | 4. srpna 2011 v 10:04 | Reagovat

Já se momentálně chystám si přečíst první díl této série. Doufám, že se mi bude líbit, jelikož po tomhle článku mám chuť si přečíst i jeho pokraování. Akorát nevím, co si budu myslet o měnění pohledu postav. Doufám, že mi to nějak nebude viditelně vadit. :-)

14 -Luc- -Luc- | E-mail | Web | 6. srpna 2011 v 10:59 | Reagovat

Na tejto knihe ma veľmi zaujala jej obálka, a podla tvojej recenzie to vyzerá zaujímavo, takže asi nabehnem do kníhkupectva a kúpim obe knihy :D

15 Scarlett Flame [Tazi] Scarlett Flame [Tazi] | E-mail | Web | 7. srpna 2011 v 12:14 | Reagovat

Modří a stříbrno krví upíři.
Už jen to vypadá zajímavě.

POdle Tvé recenze bych posoudila, že to může být zajímavá kniha o upírkách, kteří prožívají upíří dobroudružství,alr zároveň i řeší svoje "dívčí" problémy.

No, třeba na tuto knihu někdy narazím, A pokud ano, vzpomenu si na \Tebe a přečtu si jí x))

16 Mineko M.S. Mineko M.S. | Web | 7. srpna 2011 v 13:55 | Reagovat

Nie som moc fanúšik upírov, skôr ma zaujímajú vlkolaci či iné postavy. Ale aj tak musím pochváliť túto recenziu. Knihu som nečítala, ale podľa tvojej recenzie mi príde ako veľmi zaujímavé aj ako o problémoch dievčat a hneď aj fantasy dokopy, čo je v dnešnej dobe motívom mnoho kníh.
Aj obal aj názov knihy a vlastne celej série kníh je veľmi zaujímavý a keď budem mať možnosť si túto knihu kúpiť, tak po nej siahnem (ak je aspoň preložená do slovenčiny).

17 Michelle Michelle | Web | 7. srpna 2011 v 22:21 | Reagovat

Já četla 1 díl, ale zatím jsem se nedostala k tomu abych přečetla i ten 2 díl. Recenze mě docela zaujala a tak v nejbližší době si ji asi přečtu :)

18 Grizzly Grizzly | Web | 10. srpna 2011 v 8:13 | Reagovat

Tak todle vypadá vážně zajímavě! Hned na první pohle mě zaujala obálka a pak ještě i recenze.

Když jsem se pokoušela psát knížku, taky jsem do toho "strkala" další, zatím nepotřebné věci, jako třeba Tvůj zmiňovaný novinový ústřižek. Těm pár čtenářům, co jsem měla, se to líbilo, takže si nejspíš pořídím tudle knížku, abych zjistila, jestli se mi to taky líbí :D :D :D

Autorka je pro mě docela neznámá, ale za chvíli se to nejspíš změní :))))

19 monca monca | E-mail | 10. srpna 2011 v 11:53 | Reagovat

Krvavy karneval se mi zda o neco lepší, nez prvni dil. Rozhodne znam lepsi knihy,ale za precteni to stoji(proste, kdo ma rad fantasy, nebude zklaman). :) Take velke plus je, ze je to psany ve treti osobe, coz mam rada. :)

20 Jeanne Jeanne | Web | 10. srpna 2011 v 13:26 | Reagovat

První díl jsem nijak zvlášť neoblíbila a druhý mám už doma, ale ještě jsem se do něj nepustila, každopádně jsem na něj zvědavá. Předvídatelnost ale zrovna moc nemusím, tak uvidíme, jak se bude tenhle díl líbit...

21 *Nanna *Nanna | E-mail | Web | 15. srpna 2011 v 10:25 | Reagovat

Ten nápad se mi velice líbí. Přemýšlím o tom, že si Modrou krev taky zakoupím nebo vypůjčím (vzhledem k mé momentální finanční situaci). A moc se mi líbí i obálka. :]

22 Timuš Timuš | E-mail | 3. září 2011 v 14:05 | Reagovat

Čítala som jednu knižku od tejto autorky, a veľmi sa mi páčila. Rada by som si prečítala aj túto knihu, vyzerá to byť riadne dobré! :)

23 Severuska Severuska | 22. července 2012 v 11:08 | Reagovat

Knihu jsem četla, nápad o upírské “smetánce“ a “těch chudších“ se mi velice zamlouval. Samozřejmě ani tady nechyběla “bosska“ Madeleine “Mimi“ Forceová. Lámu si hlavu, co si mám myslet o  jejím dvojčeti Jackovi. Je citově “spoután“ k Mimi a na druhou stranu se mu líbí Schuyler.

24 prom dresses prom dresses | E-mail | Web | 23. října 2012 v 8:50 | Reagovat

Q. Why were the teacher's eyes crossed?
http://www.rundress.org/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.